Alga Maris Bio Mlieko na opaľovanie SPF50

3456
Neohodnotené

Mlieko na opaťovanie SPF 50 je vhodné na veľmi citlívú pokožku na slnko. Čisto prírodné, výnimočne jemné, ľahko rozotierateľné mliekona opaľovanie chráni pokožku a udržuje ju vláčnu a hydratovanú. 100ml


  • zvyčajne skladom
€21,50
Kategória: Kozmetika
 

 Výsledkom intenzívneho výskumu Laboratória Biarritz sú účinné opaľovacie prípravky, kde hlavnou aktívnou zložkou je jedinečná kombinácia minerálnych slnečných filtrov a komplex antioxidantov Alga-gorria®.

Čisto prírodné, výnimočne jemné, ľahko rozotierateľné mlieko na opaľovanie chráni pokožku a udržuje ju vláčnu a hydratovanú.

Mlieko na opaťovanie SPF 50 je vhodné na veľmi citlívú pokožku na slnko.

·         Charakteristika :

  • UVA/UVB ochrana
  • ľahká aplikácia
  • rýchlo sa vstrebáva, bez lepkavého efektu
  • bez parfému
  • vysokoodolné voči vode

·         použitie :

  • BIO mlieko na opaľovanie je vhodné na pokožku tela i tváre, môže sa používať i ako podklad pod make-up
  • vhodné i pre športovcov
  • ocenia ho i ľudia s mastnou a problematickou pokožkou

 

·         Balenie :

  • 100 ml dávkovač s pumpičkou

 

Ochranné BIO mlieka na opaľovanie Alga Maris

Jadrom inovatívneho programu je Alga-gorria® , extrakt z Gelidium sesquipedale (červená riasa), ktorý chrani pokožku pre nepriaznivými vplyvmi voľných radikálov  s okamžitým účinkom.

Kombinácia UV ochrany z prírodných filtrov a patentovaná technológia Alga-gorria® efektívne chráni pokožku pred spálením, starnutím buniek a stratou prirodzenej obranyschopnosti.

ZLOŽENIE: Caprylic/Capric Triglyceride, Zinc Oxide, Cocos Nucifera Oil*, Coconut Alkanes, Titanium Dioxide, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate,Butyrospermum Parkii Butter*, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Hydrogenated Vegetable Oil, Lauroyl Lysine, Alumina, Stearic Acid, Coco-Caprylate/Caprate, Glyceryl Caprylate, Gelidium Sesquipedale Extract, Maris Aqua, Potassium Olivoyl PCA,Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Sodium Hydroxide *suroviny z kontrolovaného biologického pestovania

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole: